Trucuri pentru un par cret de exceptie

Parul cret pare usor de ingrijit, insa posesoarele lui nu iti vor spune acelasi lucru. Numai ele stiu cat de greu este sa il ingrijesti si sa il aranjezi. Noi iti dam cateva trucuri pentru a-l ingriji mai usor:

Masca este un produs care nu trebuie sa lipseasca din baia unei persoane cu parul cret. Aplica masca pastrand o distanta de 1-2 cm de radacina. Astfel eviti incarcarea radacinii.

Foloseste un pieptan cu dintii rari. Peria de par iti distruge forma buclelor si le da un aspect ciufulit. Opteaza pentru un pieptan cu dinti rari si ofera-le buclelor tale sansa sa `isi faca de cap`.

Lasa-l sa se usuce natural. Buclele arata cel mai frumos cand se usuca treptat, fara utilizarea feonului. Daca te grabesti si nu ai timp sa astepti, opteaza pentru un feon cu difuzor, special pentru parul cret, care da un plus de elasticitate si volum buclelor tale.

Tunsoarea in scari da un aspect foarte frumos parului cret. Ii confera volum si pune in evidenta fiecare bucla in parte. Daca vrei sa cresti parul cret atunci ar trebui sa il tunzi 1 cm o data la 2-3 luni. Varfurile sunt primele care se degradeaza, de aceea, ai grija sa le tunzi regulat. Pentru asta fa-ti o programare la 0799.735.770.