Termeni și condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor expuse. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Ne asumăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului - texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - sunt proprietatea acestui site și a furnizorilor săi și este aparat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul nostru scris a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru orice probleme sau sesizări legate de drepturi de proprietate intelectuală ne puteți contacta prin modului de contact.

2. Accesul la informațiile de pe site

The Beauty Lounge garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site și nu le conferă drepturile de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fără acordul prealabil scris de către noi.

3. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Ne rezervam dreptul să modificăm specificațiile tehnice ale serviciilor fără o notificare prealabilă. Conținutul site-ului (texte, descrieri, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu producătorul acestui site. 

4. Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care vizitează site-ul nostru pot face comentarii la adresa acestuia și a serviciilor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. The Beauty Lounge îți rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

5. Litigii și dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de serviciile prezentate pe site-ul nostru sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. Puteți să ne contactați pentru orice problemă legată de site-ul nostru la formularul de contact. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor românești de judecată, părțile alegând competența instantelor de pe raza municipiului București. Clientul îți asumă în totalitate aceste riscuri odată ce îți exprimă acordul față de aceste termene și condiții.

Confidențialitate

1. Informații personale

Sunteți de acord că furnizarea serviciilor prezentate pe site-ul nostru să înceapă imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare (abonare newsletter), vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. The Beauty Lounge nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Accesarea acestui site implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de The Beauty Lounge . Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre noutățile companiei sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de noi prin orice mijloace de comunicare (postă, e-mail, telefon, SMS, etc.). The Beauty Lounge se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți, cu excepția operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. Ne asumăm faptul că vom respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.