Rueber-tratament complex si rapid pentru parul tau

Tratamentele capilare Rueber sunt ultima inovatie in materie de reconstructie a firului de par. Linia de produse pentru par este bazata pe cele mai recente tehnologii stiintifice si este destinata ingrijirii si regenerarii scalpului si a parului de la radacina la varf.

Produse sunt concepute special pentru a rezolva principalele probleme ale scalpului, parului si bulbilor radacinii firului de par, precum matreata, caderea parului, scalp deshidratat sau gras, iar efectele sunt de regenerare si reinnoire celulara. Eficienta este testata stiintific, iar rezultate sunt excelente sii rapide.

Tratamentele Classic Beauty Lounge includ lotiunea lipoacid si fiolele Fancy si K-20.

LOTIUNEA LIPOACID (Recomandat pentru scalpul gras si matreata grasa)

Regleaza și controlează secretiile sebacee diminuand sebumul de pe scalp. Mentine echilibrul igienico-regulator intre piele si glandele sebacee. Este antiseptic. Previne ingrasarea rapida a parului.

Indicatii: Indicat pentru piele seboreica, matreata grasa si par gras.

FANCY FIOLE (Recomandat pentru matreata uscata, coji, psoriazis. Anticadere)

Hidratant capilar cu uleiuri esentiale stimulante. Complex de vitamine pentru hidratarea si nutritia pielii, uscate, deshidratate, anemice cu coji. Hidratant si nutritiv, activeaza vitalitatea pielii si stimuleaza metabolismul celulelor bulbului favorizand cresterea. Anticadere.

Indicatii: Pentru scalpul uscat si deshidratat, psoriazis, coji. Acestea stimuleaza cresterea bulbului capilar din faza de stagnare (catagen). Pentru matreata foarte uscata. Detine o putere mare de hidratare, in special pentru cazurile de acumulare in exces a celulelor moarte si a pielii deshidratate. Protejeaza foliculul pilos si bulbul capilar de deteriorare.

K-20 FIOLE (Matreata toxica si grasa, mancarimi, iritatii. Anticadere)

Efectele sunt imediate inca de la prima aplicare. Elimina rapid matreata, iritatiile si mancarimile. Se poate aplica mereu dupa o tinctura care sa previna posibile iritatii. Efect antibacterian si fungic. Indeparteaza acumularea de toxine la nivelul pielii. Anticadere

Indicatii: Pentru piele intoxicata si cu multa matreata ,iritatii, eczeme, mancarimi, tendinta de inrosire cauzata de  intoxicatii puruit si mancarimi. Pentru pitiriasis, dermatite de origine seboreica. Anticadere.

In curand Classic Beauty Lounge va putea realiza tratamentele Capilare Rueber pe baza analizei complete a pielii, al bulbului si al firului de par prin Dermograma si Tricograma.

– Dermograma: analiza conditiei scalpului (intoxicatii, iritatii, eczeme, dermatita, psoriasis, sebum, transpiratie, matreata, deshidratare, desnutritie)

-Tricograma: analiza profunde a radacinii, analiza microscopica a bulbului (faza anagena, catagena, telogena).

Daca doresti o diagosticare a firului de par, te poti programa prin formularul pe care il gsesti in salon.

Intre timp, poti face tratamentul cu Sampon Lipoacid si Fiole Fancy si K-20 in urma unei programari la numarul 0799.735.770.

Tarife: tratamet lotiune – 15 lei/o aplicare; tratament fiole – 15 lei/buc.