PedichiuraSpa_ Tratament _ Gama Olive Tree recomandata pentru senzația de picioare „grele”

Dupa procedura clasica, in care picioarele se înmoaie in apa cu sare de baie, un peeling cremos cu microparticule de piatra ponce si Aloe Vera, bogat in vitaminele B si C, este aplicat prin masaj delicat, acesta avâd rol de exfoliere a celulelor moarte, dar şi de îngrijire şi catifelare.Microparticulele de piatra ponce ajuta la eliminarea eficienta a celulelor de piele moarta.

Pasul 2 este Masca minerala

Masca minerala pentru pedichiura. Datorita nutrientilor minerali, masca pentru pedichiura hraneste pielea. Are proprietati racoritoare si linistitoare datorita continutului de menta.

*Calus Remover

Pentru persoanele care întâmpina probleme cu pielea îngroşată, elimina rapid bataturile si lasa piciorul sa arate sanatos. Ajuta la realizarea pedichiurii intr-un timp scurt, fara a fi nevoie sa se taie bataturile.

 Pasul 3- Lotiunea hidratanta

Datorită formulei sale bogate in proteine, lotiunea destinde si intinereste pielea, lasand-o la final exact asa cum ti-o doresti: hidratata si catifelata! Mentolul din compozitie imbunatateste conditia pielii, luminand-o de asemenea, oferindu-i un aspect tanar si frumos, greu de trecut cu vederea. In plus, in loc de bonus, tonifiaza picioarele obosite, cu ajutorul a 10 ingrediente active ce au un singur scop: acela de a-ti garanta cea mai buna conditie fizica si cel mai frumos aspect.

Durata este de 1h, pretul este de 60 lei #oferta speciala 50lei