Pedichiura SPA – un rasfat ce iti relaxeaza intreg corpul – ce presupune

Nimic nu e mai bun dupa o zi de munca precum un rasfat pentru picioarele tale. Iar tratamentele cele mai bune sunt cele SPA. De aceea am introdus un nou serviciu de calitate pentru clientele noastre: pedichiura SPA.

Tratamentul incepe cu o baie calda in apa cu sare, in care stai cel putin 10 minute. In acest timp picioarele se inmoaie si sunt pregatite pentru traramentul propriu-zis.

Se continua cu un scrub ce activeaza circulatia, astfel incat in pasul urmator, si anume masca, substantele hranitoare naturale sa intre cat mai mult in piele.

Urmeaza masca din ierburi pe baza de menta, care vine ca o briza ce te racoreste in cele mai toride zile. Pentru a avea un efect intens, care sa dureze pe tot parcursul zilei, masca trebuie tinuta timp de 15 minute. In decursul acestui sfert de ora simti cum talpile si gleznele ti se racesc din ce in ce mai mult, dar senzatia este una fresh si in niciun caz de frig.

Dupa ce au trecut cele 15 minute, masca este indepartata. In majoritarea cazurilor, dupa aceasta masca hranitoare nu mai este nevoie de eliminat bataturile. Si asta pentru ca pielea a fost foarte bine hidratata.

La final este aplicata o lotiune cremoasa fina si se face un masaj usor, astfel incat ti se relaxeaza intreg corpul.

Tratamentul hraneste foarte bine si unghia, nu numai pielea.

Te asteptam la salon pentru o senzatie fresh de picioare usoare si o OFERTA pentru pedichiura SPA, care acum costa doar 50 de lei. Intregul tratament dureaza 1h. Produsele folosite sunt de cea mai buna calitate din gama naturala Olive Tree.