NOU!!! Tratament pentru ten CLINICARE

Clinicare vine cu o gama de produse cosmetice de ultima generație bazate pe ingrediente active revoluționare nano-incapsulate. 

Datorită acidului hialuronic și ingredienților activi din compoziție, precum și tehnologiilor avansate implicate în procesul de fabricație, produsele dermato-cosmetice CLINICCARE vor modifica structura şi funcţia pielii. Spre deosebire de produsele cosmetice simple, acestea vor reduce apariția ridurilor, vor trata acneea și hiperpigmentațiile, și vor îmbunătăți daunele produse de soare și fumat.

Clinicare are ca rezultat o piele bine hidratată, catifelată, care radiează de sănătate – secretul constă în mixtura unică de ingrediente active revoluționare nano-încapsulate:

• Acid hialuronic cu masă moleculară mică – menţine tenul sănătos şi ajută în mod activ la diferenţierea celulară

• Peptide “mătase” (18 amino acizi) – ofera o hidratare bogată a pielii făcând-o astfel mai elastică. 

• Factori de creștere – reglează componentele ECM (Matrice Extracelulară) precum colagenul, elastina şi laminina etc.

• Complex de vegetale și minerale

Etapele tratamentului Clinicare:

– Demachere – calmeaza, hidratează și rearanjează textura pielii, conferă pielii o textură mătăsoasă.

– Tonifiere

– Peeling cu gel enzimatic – îndepărtează celulele moarte din stratul superior a pielii, acționând printr-o serie de enzime de fructe de ultimă generație asupra liantului dintre celule, rezultatul fiind într-o piele curată și radiantă. Oferă pielii un strat hidratant, calmează și rearanjează textura pielii.

– Microdermabraziune in cazul tenurilor incarcate

– Hidratare cu crema, la final – hrănește tegumenul, menține tonusul și ajută la generarea de noi straturi de colagen și elastină, necesare pentru procesul de regenerare a pielii, stimulează micro-circulația și protejează pielea împotriva procesului de îmbătrânire.

Costul unui tratament Clinicare este de 150 lei. Programarile se fac la numarul 0799.735.770.