Despre noi

Bine ați venit pe site-ul salonului CLASSIC BEAUTY LOUNGE , creat din pasiunea pentru fumos, unde imaginea dumneavoastră este pasiunea noastră.

Cum ne găsiți?

Suntem un salon nou, localizat în zona rezidențială a orașului Popești-Leordeni, modern și cu o echipă tânără, deloc exclusivist, care vă pune la dispoziție o gamă de servicii premium: coafor, manichiură, proceduri cosmetice, tratamente înfrumusețare.

CLASSIC BEAUTY LOUNGE  își propune să fie un salon diferit, oferindu-vă reduceri și abonamente peronalizate în funcție de necesități, pentru o gamă complexă de servicii de manichiură-pedichiură, coafor- frizerie și proceduri cosmetice de excepție.

Personalul nostru este format din absolvenți ai școlilor de Hair- Styling și Cosmetică recunoscute în domeniu și vă vor consilia pentru a face alegerea corectă a tunsorii sau a culorii, în concordanță cu personalitatea dumneavoastră.

Vrem să fim diferiți, nu doar ”UN ALT SALON DE CARTIER”, prin urmare cererile și sugestiile clienților noștri vor fi luate în considerare!

CLASSIC BEAUTY LOUNGE este salonul dedicat clienților săi și folosește exclusiv produsele profesionale ale celor mai recunoscute branduri la nivel internațional, pentru a putea garanta rezultate! Promovăm produsele sănătoase și ne străduim ca dumneavoastră să aveți încredere în noi pentru a beneficia de cele mai recente tendințe și stiluri.

Imaginea ta … pasiunea noastră !