De ce e bine sa ne vopsim la salon?

De multe ori auzim cum parul poate fi distrus in urma vopsirii. Sau ca nu s-a ajuns la culoarea dorita. Numai un stilist iti poate schimba nuanta, chiar si radical, iar firul de par sa ramana sanatos. Tocmai de aceea cel mai bine este sa ne vopsim la salon. 

Vopsirea parului inseamna supunerea lui la un tratament cu substante chimice puternice ce pot ataca nu numai foliculii firului, dar si scalpul. De aceea, este indicat sa consulti un specialist inainte de a-ti vopsi sau revopsi parul, mai ales daca vrei sa faci o schimbare radicala.

Apoi trebuie sa ai grija la culoare. Hairsylistul, dupa o analiza a parului, va crea o solutie personalizata amestecand mai multe culori pentru a se asigura ca va obtine pigmentul necesar. In plus, in functie de rezultatul dorit, specialistul va folosi tehnici specifice de vopsire a parului pentru un rezultat pe masura.

La salon nu depui nici un efort, nu murdăreşti totul în jur şi ai parte de un răsfăţ bine meritat din partea hairstylist-ului.

Un avantaj colosal îl reprezintă produsele. La salon există atât vopsea, cât şi şampon, balsam şi tratament profesional, care nu se găsesc pe piaţă şi oferă rezultate extraodinare podoabei tale capilare.

Pentru tine, merită să faci orice efort, iar părul tău are dreptul de a fi răsfăţat din când în când. Asa ca fa-ti o programare la 0799.735.770 si beneficiaza de oferta lunii: la vopsit ai gratuit pedichiura.