Avantajele unghiilor cu gel

Manichiura impecabilă, lipsită de probleme estetice ale unghiilor reprezintă cartea ta de vizită şi primul detaliu pe care cei din jur îl observă la o primă întâlnire. Tocmai de aceea trebuie sa ai grija sa ai o manichiura impecabila, iar unghiile cu gel sunt alegerea potrivita. Iata de ce:

Sunt mult mai rezistente decât unghiile naturale. Unghiile cu gel sunt o alternativă în cazul în care cele naturale nu cresc suficient, se exfoliază, se rup, ai obiceiul să le rozi sau pur şi simplu vrei o manichiura impecabilă pentru mai mult timp. 

Poti avea unghii lungi. În cazul în care unghiile naturale nu îţi permit să le păstrezi lungi, protecţia cu gel te ajută să le menţii la lungimea pe care ţi-ai dorit-o întotdeauna. În plus, forma va fi mereu ideală, iar unghiile perfect simetrice.

Lacul de unghii rezistă mai mult. Pe gel oja se va menţine intactă mai mult timp decât pe unghia naturală şi va avea un luciu perfect. Te-ai plictisit de ea? Nu-i nimic, o ştergi şi rămâi cu aceeaşi manichiura perfectă de la început.